Imatges forcallanes de principis del s.XX

La Colònia Forcallano Catalana està organitzant una exposició de fotografies fetes pels fotògrafs locals, Jose Polo Obón i Fernando Sales Montañes. El primer va morir l’any 1939 i el segon l’any 1942, de manera que les seues fotografies són un bon testimoni de la vida forcallana de principis del s.XX.

Des del projecte de Museu de la Memòria Forcallana hem considerat que és esta una molt bona ocasió per fomentar la participació de la gent del poble i per situar gràficament molta de la informació que s’obté de les entrevistes.

Per este motiu, junt a la Colònia volem donar més contingut a la exposició, que esta no siga simplement una recopilació de fotos antigues sinó l’anar contextualitzant-les, informant dels personatges que apareixen, de les causes, de les circumstàncies, és a dir, entre tots intentar que estes imatges ens aporten tota la informació possible. A que és emocionant!!!!!

D’esta manera, a través d’este blog i del facebook i twitter de l’Ajuntament de Forcall anirem ficant les diferents fotografies.

F_136

Carrer Sant Vicent

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s